058-2963300
SC Cambuur en sc Leovardia formaliseren samenwerking

SC Cambuur en sc Leovardia formaliseren samenwerking

27 juni 2017, 11:00

SC Cambuur en sc Leovardia hebben de handtekening gezet onder een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd. In de overeenkomst is vastgelegd hoe de beide clubs langdurig gebruik kunnen maken van elkaars faciliteiten, kennis en kunde.

De samenwerking tussen SC Cambuur en sc Leovardia vindt zijn oorsprong vanaf het moment dat de jeugdopleiding van SC Cambuur bespeler werd van de thuisbasis van sc Leovardia aan het Kalverdijkje in Leeuwarden.

Beide clubs hebben hernieuwde afspraken gemaakt over de toebedeling van velden en kleedgelegenheden aangaande de jeugdteams van SC Cambuur. Ook zal de hoofdmacht van SC Cambuur jaarlijks in de voorbereiding op een nieuw seizoen een oefenwedstrijd spelen op het complex van sc Leovardia.

Voor dit jaar is deze wedstijd vastgesteld voor 14 juli aanstaande wanneer SC Cambuur oefent tegen Almere City FC. Om precies 19.00 uur zal er dan worden afgetrapt.
Daarnaast zal SC Cambuur jaarlijks een clinic verzorgen voor de jeugdleden van sc Leovardia en zijn er afspraken gemaakt over het uitwisselen van kennis tussen jeugdtrainers.

Beide partijen kijken uit naar een prettige samenwerking.

Foto: www.dijksfotografie.com