058-2963300
SC Cambuur en Wasgoed.com gaan voor een duurzame samenwerking

SC Cambuur en Wasgoed.com gaan voor een duurzame samenwerking

23 september 2022, 10:55

Opnieuw mooi nieuws op commercieel gebied: SC Cambuur en Wasgoed.com blijven tot en met tenminste de zomer van 2026 samenwerken! Daarbij is afgesproken dat het bedrijf in het nieuwe onderkomen van de Leeuwarder volksclub alle witgoedapparatuur zal leveren, waaronder een nieuwe wasserette van het merk Schulthess.

Beide partijen zetten momenteel (en in het geval van de club straks in het nieuwe stadion) volledig in op duurzaamheid en circulariteit. Zo is Wasgoed.com daarom deelnemer aan de CIRCO Track, georganiseerd door SC Cambuur samen met Circulair Friesland. Tijdens dit traject wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van een circulaire business en worden vele bedrijven geholpen in een circulair design proces met de nodige kennis en instrumenten.

Joost Vereecken, eigenaar van Wasgoed.com, licht de verlenging van de samenwerking toe: “Als bedrijf dat onder andere in Leeuwarden gevestigd is zijn we uiteraard trots dat we deze stap nu zetten. We kunnen dan ook niet wachten om samen met SC Cambuur verder te bouwen aan een gouden en duurzame toekomst.”

Maarten Gildemacher, sales manager bij SC Cambuur, kan zich helemaal vinden in deze woorden: “Met de verlenging en uitbreiding van de samenwerking tussen SC Cambuur en Wasgoed.com gaan we letterlijk en figuurlijk voor een duurzame oplossing die beide partijen zeer goed past.”

Over Wasgoed.com 
Wasgoed.com verhuurt witgoed aan studenten en aan de zakelijke markt voor een vast bedrag per maand. Hierbij valt te denken aan wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten. Deze service is inclusief reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en bovendien plaatst Wasgoed.com vervangende apparatuur als een storing op locatie niet direct te verhelpen is.

Binnen de zakelijke markt verhuurt en verkoopt het bedrijf industriële professionele en semiprofessionele machines aan onder andere schoonmaakorganisaties, horecagelegenheden, agrarische sector, sportclubs, zorginstellingen, woongroepen en studentenhuisvesting. De machines die ze leveren kunnen worden uitgerust met wasmiddeldoseer- en digitale betaalsystemen.

Kijk voor meer informatie over Wasgoed.com op www.wasgoed.com.

Foto: Cambuur Media