058-2963300
SC Cambuur Fundag wederom zeer geslaagd!

SC Cambuur Fundag wederom zeer geslaagd!

4 augustus 2022, 13:24

Woensdag 3 augustus vond voor jongeren tussen de 6 en 14 jaar de SC Cambuur Fundag weer plaats. Ruim honderd kinderen hebben onder begeleiding van de Jongerenwerkers van Amaryllis genoten van alle sport- en spelactiviteiten.

Zo konden ze klimmen en klauteren, zich uitleven op de springkussens en aan diverse spellen meedoen. Er werd gevoetbald en de kinderen konden afkoelen door aan diverse waterpret activiteiten deel te nemen! Dat laatste was met het mooie weer dan ook erg aangenaam.

De activiteiten vonden plaats op het veld achter het Cambuur Stadion bij Netwerkcentrum De Klomp. Mooi om te zien dat ook ouders bleven en gezellig meededen aan activiteiten. Als klap op de vuurpijl vertrok de hele groep naar het Cambuur Stadion. Hier hadden ze een korte ontmoeting met David Sambissa en werd het waterpret verlengd door onder de sproeiers door te rennen!

Kortom: het was een zeer geslaagde SC Cambuur Fundag!

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Jongerenwerk Amaryllis, Partyverhuur Noord Nederland, Boels Verhuur B.V. Leeuwarden en de partners van Cambuur Verbindt.