058-2963300
SC Cambuur gaat samenwerking aan met Preventief Beveiliging Leeuwarden

SC Cambuur gaat samenwerking aan met Preventief Beveiliging Leeuwarden

9 juni 2017, 16:30

Met ingang van komend seizoen gaat SC Cambuur, op het gebied van beveiliging, samenwerken met Preventief Veiligheidsdiensten. Preventief Veiligheidsdiensten heeft zijn hoofdkantoor in Groningen en start een vestiging in Leeuwarden. Gesprekken tussen SC Cambuur en Preventief Veiligheidsdiensten hebben dan ook geresulteerd in een gezamenlijke beveiligingsorganisatie: Preventief Beveiliging Leeuwarden. Hierbij ligt de focus niet alleen op de beveiliging van de thuis- en uitwedstrijden van SC Cambuur, maar ook op bedrijfsbeveiliging en evenementen.

Preventief Beveiliging Leeuwarden gaat de regionale beveiligingsmarkt actief benaderen. Het doel hiervan is om kwalitatief goede beveiligers te werven voor thuis- en uitwedstrijden en om langdurige opdrachten te genereren. De financiële voordelen hiervan komen de club ten goede. De keuze voor de samenwerking met Preventief Veiligheidsdiensten is de jarenlange ervaring op het gebied van stadionbeveiliging, bij onder anderen FC Groningen.

Supporters en gasten van SC Cambuur zullen niet veel merken van de wisseling. De meeste vertrouwde gezichten blijven hun werk doen bij de thuis- en uitwedstrijden van SC Cambuur. Met het opzetten van een eigen beveiligingsorganisatie stopt wel de samenwerking met All Above Security. Voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren is de club AAS zeer erkentelijk.
___________________
Voor het seizoen 2017/2018 is Preventief Beveiliging Leeuwarden op zoek naar beveiligers voor de thuiswedstrijden van SC Cambuur. Daarnaast willen we je graag inzetten voor andere evenementen/objecten in Friesland en omgeving.

Wij vragen van jou:
– Een gastvrije instelling
– 80% beschikbaarheid bij de wedstrijden van SC Cambuur, veelal op vrijdag
– Woonachtig in Friesland, Drenthe of Groningen
– Evenementen beveiligingsdiploma of diploma beveiliger 2

Wij werken conform het VBE CAO Evenementen beveiliging.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Preventief Beveiliging Leeuwarden. Telefoonnummer 050-5878794 of mailen (met CV) naar info@preventief.eu.