058-2963300
SC Cambuur in actie voor Giro555

SC Cambuur in actie voor Giro555

7 maart 2022, 15:31

Het is vandaag de nationale actiedag van Giro555. Op deze dag wordt getracht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de hulp aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Als volksclub zijnde doen we hier natuurlijk ook aan mee en dragen we ons steentje bij waar we kunnen.

Daarom zullen de gedragen wedstrijdshirts tijdens het competitieduel SC Cambuur – AFC Ajax (komende vrijdag) worden geveild en het bedrag dat hiermee wordt opgehaald zal volledig ten goede komen aan Giro555. De veiling zal verlopen via Matchwornshirt en meebieden kan direct vanaf komend weekend.

Over Giro555
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Dit zijn de hulporganisaties achter deze Giro555-actie: Stichting Vluchteling, Cordaid, CARE Nederland, Kerk in Actie, Oxfam Novib, Save the Children, UNICEF, Nederlandse Rode Kruis, Plan International, Terre des Hommes en World Vision. Meer over de actie ‘Samen in actie voor Oekraïne’ vind je hier.

Alvast bedankt voor je bijdrage aan Giro555!

Foto: Cambuur Media