058-2963300
SC Cambuur kampioenslijn nog steeds verkrijgbaar in onze webshop

SC Cambuur kampioenslijn nog steeds verkrijgbaar in onze webshop

7 mei 2021, 15:03

SC Cambuur is de trotse kampioen van de Keuken Kampioen Divisie en dat mag iedereen weten! In de afgelopen weken gingen de artikelen uit onze kampioenslijn namelijk als warme broodjes over de digitale toonbank. En het goede nieuws is dat deze fraaie items nog altijd verkrijgbaar zijn in onze webshop.

Wil jij net als Jamie Jacobs, Giovanni Korte, Mitchel Paulissen en de rest van de selectie bijvoorbeeld het unieke Cambuur kampioensshirt bemachtigen? Of ga je voor een kampioenssjaal, -vaan of mini-schaal? Breng dan snel een bezoekje aan de webshop, de Voetbalshop.nl-winkel in Winkelcentrum Zaailand of de Jumbo op het Cambuurplein.

Gratis kampioensshirt voor trouwe seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders van SC Cambuur kunnen in de webshop bovendien nog altijd aanspraak maken op een gratis kampioensshirt door het invullen van een kortingscode. Deze codes zijn na de gewonnen kampioenswedstrijd bij en tegen Jong AZ verstrekt via de mail. Mocht het voorkomen dat deze code niet in goede orde is ontvangen, stuur dan gerust een e-mail naar info@cambuur.nl. Dan gaan wij ervoor zorgen dat je alsnog een code ontvangt.

> Klik hier om naar onze webshop te gaan en je kampioensartikelen te bestellen

Foto: www.dijksmedia.nl