058-2963300
SC Cambuur kruist degens met SV Meppen bij VV DTD op vrijdag 1 juli

SC Cambuur kruist degens met SV Meppen bij VV DTD op vrijdag 1 juli

10 juni 2022, 10:57

Over een kleine twee weken (op woensdag 22 juni om precies te zijn) begint de eerste selectie van SC Cambuur aan de voorbereiding op het Eredivisie-seizoen 2022/2023 met een driedaags mini-trainingskamp op Ameland. In het verlengde daarvan vindt op zaterdag 25 juni (vanaf 10.30 uur) de eerste training in het eigen Cambuur Stadion plaats en is het op vrijdag 1 juli tijd voor het eerste oefenduel van de voorbereidingsperiode bij trouwe amateurpartner VV DTD.

Inmiddels kunnen we ook bekend maken wie de opponent van de manschappen van Henk de Jong zal zijn in Koarnjum, namelijk het Duitse SV Meppen. Deze club zal komend seizoen wederom acteren in de 3. Liga (het derde profniveau van onze oosterburen) en deze oefenpartij zal om 19.00 uur worden afgetrapt.

Naar goede traditie gaat SC Cambuur daarnaast op dinsdag 12 juli in Kootstertille op bezoek bij de plaatselijke SC en zal het aldaar opnemen tegen een team bestaande uit spelers uit de regio (ook dit oefenduel zal om 19.00 uur in gang worden gefloten). Het schema met de overige oefenwedstrijden en bijbehorende locaties in de voorbereidingsperiode van het komende seizoen zal zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd via de gebruikelijke kanalen.

Foto: www.dijksmedia.nl