058-2963300
SC Cambuur langer door met Mitchel Paulissen

SC Cambuur langer door met Mitchel Paulissen

18 december 2020, 16:51

Mitchel Paulissen draagt ook komend seizoen het geel-blauw van SC Cambuur. De aanvallend ingestelde middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een verlenging van zijn contract met nog eens twee seizoenen.

De 27-jarige Paulissen is bezig aan zijn tweede jaar in Leeuwarder dienst en is bezig aan een sterk seizoen. In de veertien wedstrijden waarin hij in actie kwam wist hij drie keer het net te vinden en was hij vier keer de aangever. Paulissen is geboren en getogen in Kerkrade en doorliep de hele jeugdopleiding van Roda JC. Voor de Koempels speelde hij zo’n 150 wedstrijden (waarvan de helft in de Eredivisie) en kwam hij tot 24 treffers.

Technisch manager Foeke Booy over de verlenging van de samenwerking: “Mitchel is een veelzijdige speler die heeft aangetoond van grote waarde voor het team te zijn. Hij heeft zich in de basis geknokt en zijn cijfers spreken dit seizoen voor zich. Daarnaast is het ook nog eens een heel prettig mens en past hij ook in dat opzicht dus goed bij de club.”

Voor Mitchel Paulissen was de keuze om bij te tekenen niet lastig: “We waren er eigenlijk heel snel uit. Heb het gewoon fantastisch naar mijn zin bij deze mooie club, ik voel me goed en de manier spelen spreekt me enorm aan. Daarbij hebben we nog iets af te maken en daar wil ik aan blijven bijdragen.”

Op naar meer mooi momenten in het geel-blauw, Mitchel!

Foto: SC Cambuur