058-2963300
SC Cambuur legt technische staf eerste en beloften langer vast

SC Cambuur legt technische staf eerste en beloften langer vast

13 april 2017, 10:31

Sipke Hulshoff en Jan Bruin staan ook volgend seizoen weer op het veld bij de trainingen van het eerste elftal. Club en trainers zijn een verlenging van de samenwerking overeengekomen voor de duur van twee seizoenen.

Het gaat in beide gevallen om de functie van assistent-trainer. Voor Jan Bruin geldt daarbij dezelfde constructie als de afgelopen jaren, waarbij de all-time clubtopscorer van SC Cambuur de ruimte krijgt om trainer te blijven van een amateurclub.

Ook Dennis van der Ree is volgend jaar weer actief voor SC Cambuur. Hij heeft zijn contract als hoofdtrainer van Jong SC Cambuur met één seizoen verlengd.

Technisch Directeur Gerald van den Belt: “Het is als club enorm belangrijk om continuïteit in de staf te hebben. Bovendien mag je deze drie mannen echte clubmensen en daarmee cultuurbewakers noemen. Dat is zeker bij een volksclub als SC Cambuur een belangrijk gegeven. Met Sipke Hulshoff, Jan Bruin en René Ponk hebben we de kern van de staf van het eerste goed staan, maar we zijn zoals eerder aangegeven nog op zoek naar een hoofdtrainer. Dat doen we heel zorgvuldig en zonder haast.”

Foto: www.dijksfotografie.com