058-2963300
SC Cambuur met 27 spelers op trainingskamp naar Zeeland

SC Cambuur met 27 spelers op trainingskamp naar Zeeland

24 juli 2023, 10:25

De eerste selectie van SC Cambuur is vanochtend vroeg vanaf het Cambuurplein vertrokken naar het verre Zeeland voor een trainingskamp van welgeteld zes dagen. Tot en met komende zaterdag (29 juli) zullen hoofdtrainer Sjors Ultee, zijn spelers en de overige stafleden verblijven in het pittoreske kustdorp Scharendijke op het eiland Schouwen-Duiveland.

Gedurende deze week zullen de geel-blauwen dagelijks het veld opgaan bij de plaatselijke voetbalvereniging ZSC’62 om te gaan trainen en daarnaast is er ook ruim de tijd voor de nodige teamactiviteiten en -besprekingen. Bovendien zullen er komende vrijdag (28 juli) twee oefenduels worden afgewerkt tegen competitiegenoot Jong FC Utrecht (aftrap: 13.00 uur) en het Belgische SV Zulte Waregem (aftrap: 15.00 uur), uitkomend in de Challenger Pro League (het tweede profniveau bij onze zuiderburen). Voor supporters van onze club is het toegestaan om hierbij aanwezig te zijn.

SC Cambuur is met in totaal 27 spelers afgereisd naar Zeeland (waarvan acht spelers van de Onder 21 en middenvelder Mark Diemers, die zijn conditie op peil houdt in Leeuwarden), welke hieronder te vinden is. De trainingstijden van de geel-blauwen zijn te vinden in het weekschema, dat gisteravond gepubliceerd is op onze website en op Twitter.

Keepers
Yanick van Osch
Brett Minnema

Thijmen Renkel (jeugd)
Tyrick Bodak (jeugd)

Verdedigers
Leon Bergsma
Alex Bangura
Marco Tol
Milan de Koe
Jhondly van der Meer
Sekou Sylla
Floris Smand

Chima Anyasi (jeugd)
Myles Veldman (jeugd)

Middenvelders
Daniël van Kaam
Fedde de Jong
Michael Breij
Vincent Pichel

Marcel Schaapman (jeugd)
Tom van der Werff (jeugd)
Mark Diemers (meetrainen)

Aanvallers
Remco Balk
Roberts Uldrikis
Silvester van der Water
Youns El Hilali
Milan Smit

Yoram van der Veen (jeugd)
Wiebe Kooistra (jeugd)

Foto: www.dijksmedia.nl