058-2963300
SC Cambuur met 28 spelers op trainingskamp naar Spanje

SC Cambuur met 28 spelers op trainingskamp naar Spanje

10 december 2022, 12:07

Na de oefenwedstrijd bij en tegen FC Groningen van gistermiddag is de eerstvolgende afspraak voor SC Cambuur in de aanloop naar de aftrap van de tweede helft van het Eredivisieseizoen 2022/2023 het winterse trainingskamp in Spanje. Maandagochtend vroeg beginnen de geel-blauwen aan de reis naar verblijfplaats San Pedro del Pinatar, waar zij tot en met volgende week zaterdag (17 december) zullen verblijven.

Tijdens het trainingskamp in Zuidoost-Spanje zullen de mannen van hoofdtrainer Sjors Ultee dagelijks het veld op gaan om te gaan trainen en daarnaast is er ook ruim de tijd voor de nodige teamactiviteiten en -besprekingen. Bovendien zal SC Cambuur hier op de vrijdag (16 december) een oefenwedstrijd tegen het Franse LOSC afwerken (aftrap: 11.00 uur) in de Pinatar Arena. De club uit Lille bezet momenteel de zevende stek in de Ligue 1 (het hoogste niveau).

SC Cambuur zal met in totaal 28 spelers afreizen naar Spanje (waarvan drie spelers uit Onder 21), welke welke hieronder te vinden is. Hierbij ontbreken de al langer geblesseerde Jasper ter Heide en Maxim Gullit, die in Nederland verder zullen werken aan hun herstel. Robin Maulun zal daarentegen wel met de eerste selectie in het vliegtuig stappen.

Uiteraard zal het mediateam van de club ook afreizen naar Spanje om daar dagelijks verslag te doen van de activiteiten.

Keepers:
Joao Virginia
Robbin Ruiter
Brett Minnema
Thijmen Renkel (O21)

Verdedigers:
Calvin Mac-Intosch
Leon Bergsma
Doke Schmidt
Marco Tol
Alex Bangura
Jhondly van der Meer
Sai van Wermeskerken
Sekou Sylla
Floris Smand

Middenvelders:
Mees Hoedemakers
Jamie Jacobs
Mitchel Paulissen
Michael Breij
Robin Maulun
Daniël van Kaam
Damian Timan (O21)

Aanvallers:
Felix Mambimbi
Tom Boere
Silvester van der Water
David Sambissa
Roberts Uldrikis
Remco Balk
Milan Smit
Vincent Pichel (O21)

Foto: www.dijksmedia.nl