058-2963300
SC Cambuur op zoek naar nieuwe technisch directeur, Etiënne Reijnen naar Feyenoord

SC Cambuur op zoek naar nieuwe technisch directeur, Etiënne Reijnen naar Feyenoord

29 november 2023, 10:50

Etiënne Reijnen (36) gaat SC Cambuur na een dienstverband van nog geen vijf maanden alweer verlaten. De technisch directeur maakt per direct de overstap naar landskampioen Feyenoord, waar hij als analist en adviseur van het eerste elftal aan de slag zal gaan in de technische staf van Arne Slot.

Reijnen tekende afgelopen zomer een contract in Leeuwarden voor de duur van vier seizoenen en beide clubs hebben goede afspraken gemaakt over een passende vergoeding om deze transfer mogelijk te maken.

Een mix van teleurstelling en begrip is wat overheerst bij algemeen directeur Ard de Graaf: “Dit is iets wat je niet ziet aankomen en vooral niet voor ogen hebt als je een langdurig traject met elkaar in gaat. Voor Etiënne is dit echter een unieke kans waar hij vol voor wil gaan. Wij hebben na diverse gesprekken met elkaar besloten hieraan mee te werken. Feyenoord heeft zich hierbij ook uiterst correct opgesteld en we zijn er met elkaar op een goede manier uitgekomen.”

De hoofdpersoon zelf over zijn overgang naar de landskampioen: “Laat ik beginnen met zeggen dat ik uiteraard heel blij en trots ben dat een club als Feyenoord bij mij uitkomt en dat dit voor mij voelt als een kans die ik niet kan laten liggen. Dat gezegd hebbende is het gevoel aan de andere kant ook heel dubbel, omdat ik het enorm naar mijn zin heb bij deze voor mij bijzondere club en ik hier met fantastische mensen heb mogen werken. In het voetbal kun je echter niks plannen en komt het zoals het komt. Laat onverlet dat ik iedereen bij SC Cambuur alle goeds wens en dankbaar ben voor de kans die ik heb gekregen en de mooie tijd die ik hier heb gehad. Over de toekomst van de club maak ik me ook geen zorgen, want met deze staf, selectie, jeugdopleiding en het nieuwe stadion gaan er zonder meer mooie tijden aanbreken.”

SC Cambuur gaat zich de komende periode beraden over de opvolging van Reijnen.

Foto: www.dijksmedia.nl