058-2963300
SC Cambuur – MVV Maastricht in eerste ronde KNVB Beker: ben jij ook van de partij?

SC Cambuur – MVV Maastricht in eerste ronde KNVB Beker: ben jij ook van de partij?

30 oktober 2023, 12:38

Na de fijne thuiszege op FC Groningen komt SC Cambuur komende donderdag alweer in actie aan het Cambuurplein en is dat in bekerverband. In de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi nemen de geel-blauwen het dan op tegen competitiegenoot MVV Maastricht en dit duel zal om 18.45 uur worden afgetrapt. De kaartverkoop is al een tijdje in volle gang en we roepen iedereen om om het keurkorps van hoofdtrainer Henk de Jong ook bij treffen van steun te voorzien.

SC Cambuur – MVV Maastricht (TOTO KNVB Beker)
Donderdag 2 november | 18.45 uur
Cambuur Stadion

Seizoenkaarthouders
Als dank voor de trouwe steun kunnen seizoenkaarthouders van SC Cambuur voor slechts € 5,- een kaart aanschaffen voor deze bekerwedstrijd. Er geldt vrije zit per vak, dus kom op tijd naar het stadion als je op je eigen stoel wilt zitten.

Let op: je hebt alleen toegang tot het Cambuur Stadion met het (e-)ticket dat je krijgt na het aanschaffen van een kaart, de reguliere passen zijn tijdens deze wedstrijd niet geldig.

Niet-seizoenkaarthouders
Heb je geen seizoenkaart, maar wil je toch graag aanwezig zijn bij het bekertreffen SC Cambuur – MVV Maastricht? Dan hebben we goed nieuws, want hiervoor heb je geen seizoen- of clubkaart nodig en er geldt een speciaal tarief van € 10,- per kaart (alle tribunes). Regel het direct online via de online kaartverkoop of kom gezellig langs bij de administratie van het Cambuur Stadion of het Servicepunt op het kassaplein.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl