058-2963300
SC Cambuur – RKC Waalwijk uitverkocht, losse kaarten Willem II-thuis nog wel verkrijgbaar

SC Cambuur – RKC Waalwijk uitverkocht, losse kaarten Willem II-thuis nog wel verkrijgbaar

28 april 2022, 13:30

Het Eredivisie-seizoen 2021/2022 is bijna ten einde en telt nog exact twee thuiswedstrijden voor SC Cambuur, welke beide zullen worden afgewerkt in de maand mei. Volgende week vrijdag 6 mei nemen de geel-blauwen het allereerst op tegen RKC Waalwijk, waarna een week later op woensdag 11 mei Willem II op bezoek komt aan het Cambuurplein.

De kaartverkoop voor deze twee duels in het Cambuur Stadion gaat erg hard. Zo is het treffen met RKC Waalwijk al tot op de laatste stoel uitverkocht en zijn er op het moment van schrijven alleen nog losse kaarten voor de ontmoeting met Willem II verkrijgbaar (als is voor deze wedstrijd de Noord-tribune ook al helemaal uitverkocht). Oftewel: wil jij er ook bij zijn tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen? Wacht dan niet te lang meer met het aanschaffen van een kaart!

Voor SC Cambuur – Willem II is het alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart mogelijk om kaarten aan te schaffen. Heb je deze nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief (klik hier om een Cambuur Clubkaart aan te vragen).

Onderstaand vind je alle overige praktische informatie.

SC Cambuur – Willem II
Woensdag 11 mei | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 19 april, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks per (seizoen-)clubkaarthouder

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media