058-2963300

SC Cambuur scoort er ook tegen ONB lustig op los

5 juli 2014, 21:08

Op de dag die vooral in het teken stond van de start van de Tour de France in het Engelse Leeds en de WK-kwartfinale tussen Oranje en Costa Rica stond er vanavond voor Cambuur en haar trouwe volgers een oefenwedstrijd op het programma. In de woonplaats van hoofdtrainer Henk de Jong was voetbalvereniging ONB op het fraaie Sportpark ‘De Fennen’ de gastheer. Het tweede oefenduel in de oefencampagne voor het Eredivisie-seizoen 2014/’15 eindigde na een ruststand van 0-4 uiteindelijk in een 0-9 overwinning.

Met nieuwkomelingen Sander van de Streek en Calvin Mac-Intosch en de proefspelers Crescendo van Berkel en Oliver Markoutz in het startende elftal duurde het vanavond even voordat de openingstreffer viel te noteren. Het was Michiel Hemmen die uit een assist van Oliver Feldballe de 0-1 scoorde. Vlak voor de rust werd er nog drie keer gescoord. Wederom Michiel Hemmen (strafschop), Calvin Mac-Intosch en Sander van de Streek waren trefzeker. In de tweede helft trad een nagenoeg compleet gewijzigd elftal aan tegen de door Carlo Rietdijk getrainde Zondag Tweedeklasser. Bartholomew Ogbeche liet weer zien dat het een echte afmaker is, want hij wist in een korte periode maar liefst vier maal te scoren. Oebele Schokker bepaalde met een late treffer de eindstand op 0-9.

Komende vrijdag staat de volgende oefenwedstrijd op de agenda. Dan treden de mannen van Henk de Jong om 19.00 uur aan tegen SC Kootstertille.

Opstelling SC Cambuur:

Eerste helft: Harm Zeinstra, Wout Droste, Calvin Mac-Intosch, Crescendo van Berkel, Lucas Bijker, Mart Dijkstra, Sander van de Streek, Oliver Feldballe, Oliver Markoutz, Bob Schepers, Michiel Hemmen

Tweede helft: Harm Zeinstra, Marlon Pereira, Etiënne Reijnen, Mart Dijkstra, Lucas Bijker, Oebele Schokker, Erik Bakker, Mohamed El Makrini, Furdjel Narsingh, Oliver Markoutz, Bartholomew Ogbeche

Foto: www.dijksfotografie.com