058-2963300

SC Cambuur sluit seizoen winnend af in Damwoude

21 mei 2015, 10:30

Gisteravond kwamen de mannen van Henk de Jong en Sandor van der Heide nog één keer in actie in het zo succesvolle seizoen 2014/2015. Op het Gemeentelijk Sportpark in Damwoude stond de traditionele uitzwaaiwedstrijd tegen Broekster Boys op het programma.

Ondanks de regenachtige weersomstandigheden was het gezellig druk op het complex van de eerste klasser en de aanwezige toeschouwers werden niet teleurgesteld. SC Cambuur, dat aan de aftrap verscheen met twee proefspelers voor Jong SC Cambuur, begon furieus en liep al snel uit naar een 0-4 voorsprong (Hemmen en Van de Streek elk 2 keer). Bij de theepauze stond het zelfs al 0-6 door doelpunten van Bajic (proefspeler) en Barto.

Na rust was de honger van Michiel Hemmen nog niet gestild en liet hij opnieuw twee doelpunten aantekenen, waardoor de stand richting de dubbele cijfers leek te gaan. Dit gebeurde echter niet, want de Leeuwarders bleven steken op 0-9. Martijn Barto was de man die zorgde voor de laatste treffer.

Desalniettemin kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd slotakkoord van het seizoen en daarvoor gaat zeker dank uit naar de organisatie!

Opstelling SC Cambuur: Zeinstra, Droste, Reijnen, Schootstra, Pereira, Van de Streek, Ben Moussa (FC Groningen), Barto, Bajic (FC Dordrecht), Hemmen en Schepers. Daarnaast maakten ook de proefspelers Richelo Fecunda en Guy Smith (ADO Den Haag) speelminuten..

Foto: www.dijksfotografie.com