058-2963300
SC Cambuur sluit trainingskamp af met gelijkspel

SC Cambuur sluit trainingskamp af met gelijkspel

22 juli 2016, 20:01

Voor de tweede maal in een week tijd mocht SC Cambuur vanmiddag aantreden voor een oefenduel op de piekfijne grasmat van SV Wissel. Op de laatste dag van het vijfdaagse trainingskamp was het Turkse Altinordu SK de tegenstander.

Altinordu komt uit in de Turkse tegenhanger van de Jupiler League en speelt zoals zoveel ploegen uit dat land spelen; fysiek en op het randje. De aanvoerder van de Turken ging al snel meerdere keren over dat randje en kreeg dan ook zeer terecht zijn tweede gele prent te zien na ongeveer 35 minuten. Voor de rest viel er in de eerste helft niet bijzonder veel te beleven voor de aanwezige toeschouwers. De formatie van Rob Maas was beter en had veelvuldig balbezit, maar tot meer dan schoten uit de tweede lijn kwam het niet.

EPE , 22-07-2016 , voetbal, oefenduel , veld SV Wissel , SC Cambuur - Altinordu SK  ,  (L-R) Keri Alici Altinordu FC, Marvin Peersman SC Cambuur Leeuwarden foto: Dijks Fotografie

Na rust veranderde dat enigszins, ware het niet dat het vizier van Houtkoop, Barto en Van de Streek niet helemaal op scherp stond. De twee laatstgenoemden raakten nog wel respectievelijk de paal en de lat, maar tot een doelpunt kwam het niet. En zo stond na 90 minuten voetbal dezelfde stand op het scorebord als bij aanvang: 0-0. Conclusie na een week trainen en spelen in Epe: SC Cambuur is op de goede weg, maar er zijn ook zeker nog verbeterpunten.

Opstelling SC Cambuur: Nienhuis; Van Deelen, N’Toko, Steenvoorden, Peersman; Bakker, Monteiro, Van de Streek; Gyasi, Barto en Houtkoop.

Foto’s: www.dijksfotografie.com