058-2963300

SC Cambuur in splinternieuwe spelersbus naar uitwedstrijden

15 augustus 2014, 16:02

SC Cambuur heeft haar oude spelersbus met een kleine miljoen kilometer op de teller vervangen voor een nieuwe bus. En niet zomaar één; vanaf heden reist de selectie van SC Cambuur in de comfortabele en duurzame MAN Lion’s Coach naar de uitwedstrijden in de Eredivisie. Aanstaande zaterdag, wanneer het uitduel tegen Vitesse op het programma staat, wordt er voor het eerst gebruikt gemaakt van de splinternieuwe spelersbus.

_FHJ6961-bus-bus

V.l.n.r.: Ype Smid (voorzitter RvC), Henk de Jong (Hoofdtrainer SC Cambuur) en Edwin Meijerman (Algemeen Directeur MAN Truck & Bus BV)

Uiteraard zijn alle hedendaagse voorzieningen, zoals Wifi, TV en Navigatie aanwezig in de bus. Daarnaast is de MAN Lion’s Coach uitgevoerd met de sterke D20 Common Rail motor met 400pk die voldoet aan de strenge Euro 6 emissienorm. Dankzij het pakket met brandstof besparende maatregelen, waaronder de MAN TipMatic® geautomatiseerde versnellingsbak en de achteras met brandstof besparende overbrenging, reizen de spelers en technische staf voortaan dus comfortabel en duurzaam naar iedere uitwedstrijd.

Foto: www.dijksfotografie.com