058-2963300
SC Cambuur vanaf komend seizoen in Craft Sportswear

SC Cambuur vanaf komend seizoen in Craft Sportswear

6 juni 2019, 12:00

Met ingang van het seizoen 2019/2020 heeft SC Cambuur een nieuwe kledingleverancier. Spelers en trainers dragen dan kleding van Craft Sportswear, dat voor minimaal 4 seizoenen aan de club is verbonden. Alle vertegenwoordigende teams, van de jongste jeugd tot het eerste elftal, spelen en trainen dan in kleding van Craft.

Algemeen Directeur Ard de Graaf is blij met Craft als nieuwe partner. “Wat kwaliteit en innovatie betreft loopt Craft voorop en de dingen die ze maken zien er ook nog eens zeer stijlvol uit. Dit past in onze strategie en ambitie om alle onderdelen naar een hoger niveau te tillen en om met frisse energie aan het nieuwe seizoen te beginnen. We kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking en bedanken Quick voor 7 mooie seizoenen waarin we op een prettige en professionele manier hebben samengewerkt.”

Supporters moeten nog wel even geduld hebben voor wat betreft het ontwerp van de nieuwe wedstrijdkleding. Naar verwachting worden de nieuwe tenues eind juni/begin juli gepresenteerd.

Over Craft

Craft Sportswear, met haar roots in Zweden, ontwikkelt en fabriceert al meer dan 40 jaar functionele sportkleding en ondersteunt wereldwijd vele topatleten. Craft is in 1977 begonnen met het ontwikkelen van baselayers om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden onder alle omstandigheden. Craft is gepassioneerd over elk detail en zorgt ervoor dat elke sporter optimaal kan presteren op elk niveau. Kijk voor meer informatie over Craft op www.craftsportswear.com.