058-2963300

SC Cambuur vanaf volgend seizoen in Volkswagens van Bourguignon

20 maart 2015, 14:00

Volkswagen-dealer Bourguignon is vanaf volgend seizoen de officiële Automotive Partner van SC Cambuur. Het contract tussen de autodealer en Eredivisieclub werd gistermiddag getekend en kent een looptijd van 4 jaar. Hiermee is Bourguignon de opvolger van Engelsma & Wijnia, die in samenwerking met Opel Nederland en Opel Leasing de afgelopen jaren een zeer gewaardeerde partij was.

Tot de zomer blijven de spelers, staf en personeelsleden van SC Cambuur in de auto’s van Opel rijden. Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur: “De afgelopen jaren hebben we naar volle tevredenheid samengewerkt met Opel. Daarvoor is een woord van dank meer dan op zijn plaats. Maar we zijn uiteraard ook blij om dit heugelijke nieuws wereldkundig te kunnen maken en kijken uit naar de samenwerking met Bourguignon. Bourguignon is een betrouwbare en professionele partij, die net als SC Cambuur voor het allerhoogste gaat.”

Ook Ramon Bourguignon, algemeen directeur van Bourguignon, is blij met de overeenkomst. “Wij zijn er trots op dat we de Automotive Partner van SC Cambuur worden met ons dealerbedrijf Bourguignon en onze Lease maatschappij Bourguignon Autolease. Vanaf onze beginjaren zijn we al trouwe supporter en sponsor van SC Cambuur en vanaf 1 juli 2015 nu dus ook de officiële Automotive Partner.”

Typisch Bourguignon: “Wij gaan graag duurzame relaties aan. Dat past bij de betrouwbaarheid van onze merken én het past bij de opleidings- en trainingstrajecten die nodig zijn om successen te boeken in de sport.”

“Wij geloven erin dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staat Bourguignon niet alleen aan de finish bij succes, maar zijn we er al bij de start. Dat doen we niet eenmalig, maar met een structurele ondersteuning. Pas dan komt een club of bedrijf verder!”

“De komende jaren zullen we onze uiterste best doen om de spelers en staf van SC Cambuur zo goed mogelijk bij te staan met onze service en Volkswagens. Vanaf 1 juli 2015 zullen wij op en om het veld gezamenlijk zichtbaar zijn.”

Kijk voor meer informatie over Bourguignon op www.bourguignon.nl.

Foto: SC Cambuur