058-2963300
SC Cambuur verkoopt recordaantal Halve Seizoenkaarten

SC Cambuur verkoopt recordaantal Halve Seizoenkaarten

6 januari 2020, 16:33

Niet alleen binnen de lijnen gaat het SC Cambuur voor de wind met het behaalde winterkampioenschap als absolute hoogtepunt, ook daarbuiten zijn het mooie tijden voor iedereen met een geel-blauw hart. Wat te denken van de fraaie jaarcijfers en het goede nieuws over het nieuwe stadion? Maar het kan nog mooier: want inmiddels is er een recordaantal van maar liefst 650 (!) Halve Seizoenkaarten verkocht. Nogmaals dank daarvoor en op naar een fantastische tweede seizoenshelft!

Halve Seizoenkaarten nog steeds beschikbaar
Heb je nog geen (Halve) Seizoenkaart in je portemonnee, maar wil jij de ontknoping in de Keuken Kampioen Divisie wel meemaken in het Cambuur Stadion? Pak dan die kaart voor Cambuur en claim je eigen plek in ons digitale stadion via onderstaande link. Kom je liever naar het stadion? Dan ben je tijdens kantooruren van harte welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion.

–> Klik hier om een Halve Seizoenkaart aan te schaffen

Voor dinsdag besteld = voor vrijdag in huis
Halve Seizoenkaarten die vandaag of morgen worden aangeschaft, worden deze week nog opgestuurd en vallen voor vrijdag door de brievenbus, zodat je deze kunt gebruiken bij SC Cambuur – FC Volendam. Kaarten die na dinsdag worden aangeschaft, zijn op de wedstrijddag vanaf anderhalf uur voor de aftrap af te halen bij de infokassa op het kassaplein.

Graag tot in het Cambuur Stadion!

De prijzen van de Halve Seizoenkaarten zijn als volgt: