058-2963300
SC Cambuur versus FC Eindhoven: steun SCC in het eigen Cambuur Stadion! (update)

SC Cambuur versus FC Eindhoven: steun SCC in het eigen Cambuur Stadion! (update)

30 november 2023, 9:27

UPDATE | De Noord-tribune is al een tijdje uitverkocht voor het thuisduel tegen FC Eindhoven en de laatste losse kaarten voor de Oost-, Zuid en West-tribune zijn op dit moment verkrijgbaar. Sla dus snel je slag als je er morgen ook bij wilt zijn!

December staat voor de deur en daarin komt SC Cambuur in competitieverband nog welgeteld tweemaal in actie in het eigen Cambuur Stadion. De eerste van die twee thuiswedstrijden is morgen op de eerste dag van deze maand, wanneer de geel-blauwen het opnemen tegen FC Eindhoven. De aftrap aan het Cambuurpleon is zoals gebruikelijk om klokslag 20.00 uur en met z’n allen gaan we voor de volgende driepunter van het seizoen! Zien we jou ook op de tribunes?

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd start morgenochtend om 10.00 uur stipt via www.cambuurkaarten.nl en hierbij is het niet noodzakelijk om een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart te bezitten. Er geldt namelijk vrije verkoop.

SC Cambuur – FC Eindhoven
Vrijdag 1 december | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 14 november, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Nee

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl