058-2963300
SC Cambuur Voetbalkamp bij SC Stiens!

SC Cambuur Voetbalkamp bij SC Stiens!

5 april 2018, 16:43

In de meivakantie van 2018 komt SC Cambuur weer naar SC Stiens met een SC Cambuur Voetbalkamp! Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag trainen als een echte profvoetballer van SC Cambuur? Drie dagen lang voetballen en plezier maken in een uniek SC Cambuur Voetbalkampen-tenue? Schrijf je dan nu in via cambuur.nl/voetbalkampen!

Het Voetbalkamp is van 2 tot en met 4 mei 2018 en vindt dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Alle trainingen bij SC Stiens staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de SC Cambuur Voetbalkampen. En uiteraard mag je na afloop je SC Cambuur Voetbalkampen-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

Volledig programma
Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het SC Cambuur Voetbalkamp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het SC Cambuur Voetbalkamp spelers van het eerste elftal van SC Cambuur op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen! Uiteraard is  er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers!

Nieuw tijdens het Voetbalkamp: de SC Cambuur Skill Games!
Als nieuw onderdeel van het Voetbalkampen-programma introduceert SC Cambuur dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit FIFA op het voetbalveld nagedaan. Ook je persoonlijke ranking en informkaart zullen niet ontbreken. FIFA is nog nooit zo echt geweest!

Deelname
De kosten van het driedaagse SC Cambuur Voetbalkamp bedragen € 135,- per deelnemend kind. Vragen? Stuur dan een e-mail naar voetbalkampen@cambuur.nl.

Doe jij ook mee? Ga snel naar cambuur.nl/voetbalkampen en schrijf je in!