058-2963300
De SC Cambuur Voetbalkampen officieel van start

De SC Cambuur Voetbalkampen officieel van start

10 mei 2017, 16:28

Op maandag 8 mei voelden de deelnemers, tussen de 6 en de 15 jaar, zich voor even speler van SC Cambuur. Tijdens de lancering van de SC Cambuur Voetbalkampen betraden ruim 70 kinderen op de melodie van het officiële opkomstnummer het veld. Met het voorstellen van de gediplomeerde SC Cambuur trainers uit de eigen voetbalopleiding, kon de voetbalmiddag in het Cambuur Stadion van start.

De deelnemers werkten in een vaste groep een veld- en animatieprogramma af. ‘Je ziet dat kinderen echt veel verschillende oefeningen voorgeschoteld krijgen, mooi om te zien’, aldus Ricardo Kip die samen met Omar El Baad een bezoek bracht aan de kinderen. Beide spelers konden de kinderen voorzien van nuttige tips op het veld en beantwoordden pittige vragen tijdens de persconferentie in de Business Club.

De zonnige lancering leverde genoeg publiek op, die op hun beurt genoten van de vaardigheden van de kinderen. ‘Een onvergetelijke voetbalervaring voor mijn kind’, riep één van de ouders.

De SC Cambuur Voetbalkampen komen in de maanden mei, juni, juli én de zomervakantie terug met voetbalmiddagen en voetbalkampen. Alle edities vinden plaats op het complex van een amateurvereniging. Via cambuur.nl/voetbalkampen lees je alle informatie over de aankomende data en locaties.