058-2963300
SC Cambuur Voetbalkampen door de ogen van ….

SC Cambuur Voetbalkampen door de ogen van ….

6 juli 2017, 13:26

In de aankomende zomervakantie staan bij LAC Frisia 1883 (23-25 augustus) en St. Annaparochie (28-30 augustus) de zomeredities van de SC Cambuur Voetbalkampen op het programma. De trouwe jeugdige fans Jonathan Jansen (9) en Tessa Rosema (10) hebben zich als één van de allereerste aangemeld en blikken alvast vooruit.

Jonathan is woonachtig in Nijverdal en heeft zich aangemeld voor het SC Cambuur Voetbalkamp bij LAC Frisia 1883. SC Cambuur is de favoriete club van Jonathan en hij mag dan ook gerust worden aangezien als één van de grootste SC Cambuurfans vanuit de Achterhoek. ‘Het meelopen als spelersmascotte met oud-speler Vytas en het bezoeken van de Open Dagen met opa en oma blijven Jonathan zeer zeker bij’, aldus moeder Liesbeth. Dat de jonge voetballer uitkijkt naar het voetbalkamp in de zomer is een understatement te noemen; hij heeft nu al de gehele dag een SC Cambuur-bal aan de voet. Jonathan hoopt langere trainingen vol te houden en zijn passeer- en schijnbewegingen te gaan verbeteren bij het SC Cambuur Voetbalkamp. Hieronder zie je Jonathan al in actie, bij een SC Cambuur-clinic vorig jaar in het stadion.

Tessa speelt bij vv St. Annaparochie en voetbalt naar eigen zeggen de gehele dag. Bij haar eigen vereniging neemt ze deel aan een SC Cambuur Voetbalkamp, waar ze het samenspelen met andere kinderen wilt leren. Deze ‘echte voetbalmeid’ heeft een eenvoudige formule: voetbal + SC Cambuur + voetbalkampen + spelers = leuk! Tessa kijkt uit naar de nieuwe oefeningen, waar ook zij haar individuele techniek wilt verbeteren en veel plezier met vrienden Jordan, Welsey en Quinten op te doen. Met deze leuke vakantieafsluiter van SC Cambuur kan Tessa naar eigen zeggen vol goede moed op naar een nieuw schooljaar.

Wil jij net als Jonathan en Tessa ervaren hoe het is om te trainen bij de SC Cambuur Voetbalkampen in de zomervakantie? Schrijf je dan hier in voor de zomeredities bij LAC Frisia 1883 (23-25 augustus) of bij St. Annaparochie (28-30 augustus).

Klik hier voor meer informatie over de SC Cambuur Voetbalkampen.