058-2963300
SC Cambuur vrijdag eenmalig in speciale ‘1964’-shirts

SC Cambuur vrijdag eenmalig in speciale ‘1964’-shirts

8 mei 2024, 14:45

“Wij stonden in 1964 aan de wieg van de geweldige volksclub die SC Cambuur is geworden. In dat mooie klassieke shirt met gele horizontale balk over het midden. Zo maken ze de shirts niet meer zou ik haast zeggen, maar gelukkig dus wel. Dit shirt en alle herinneringen zijn er om te koesteren. Wees er dus zuinig op.”


Was getekend Oekie Hoekema, nog altijd de jongste doelpuntenmaker ooit van SC Cambuur. Komende vrijdag bij hoogstwaarschijnlijk de laatste wedstrijd ooit aan het Cambuurplein zal SC Cambuur in dit historische tenue uit 1964 aan de aftrap verschijnen en jij kunt er één bemachtigen!

Snelheid is dan wel vereist, want dit unieke shirt verschijnt in een gelimiteerde en genummerde oplage van slechts 585 stuks. Dit aantal staat gelijk aan het aantal spelers dat ooit voor SC Cambuur in het eerste elftal heeft gespeeld.

Het speciale ‘1964’-shirt verschijnt in een unieke geschenkdoos met geschreven boodschap van Oekie Hoekema en is verkrijgbaar voor € 79,99 in de volwassen maten S t/m 3XL.

Kom dus snel langs in de Voetbalshop.nl winkels in Drachten of Leeuwarden of koop het direct in onze Online Fanshop.