058-2963300

SC Cambuur wint nipt van SV Meppen

9 oktober 2014, 15:26

SC Cambuur heeft voor vrij veel publiek de oefenwedstrijd tegen SV Meppen gewonnen. De Duitse club, met Jouke Faber als assistent-trainer, komt uit op het vierde niveau in de bondsrepubliek. De technische staf gaf zo’n beetje alle fitte spelers 45 speelminuten, alleen Marlon Pereira en Donovan Slijngard maakten de anderhalf uur vol.

Voor de rust was het een gezapig partijtje. Enige opleving ontstond na een half uur toen Bob Schepers een rebound afvuurde op  keeper Benny Gommert. De doelman zegevierde.

De tweede helft was  aantrekkelijker. Na bijna een half uur stuurde Martijn Barto een mooie pass richting Dejan Meleg die raak schoot in de benedenhoek. Sander van der Streek was tweemaal dichtbij een verdubbeling van de voorsprong, maar de eerste keer raakte hij de onderkant van de lat en in tweede instantie was het de paal die SV Meppen redde.

Vier minuten voor tijd gebeurde het toch. Nu waren de rollen omgedraaid. Dejan Merleg zette de bal haarfijn voor en Martijn Barto maakte geen fout :  2-0. In de allerlaatste slotfase  wist SV Meppen nog tegen te scoren door Max Kremer: 2-1.

Opstelling SC Cambuur
Eerste helft: Nienhuis; Pereira, Reijnen, Slijngard, Janzen; Bakker, Steblecki, Schokker; Narsingh, Hemmen en Schepers
Tweede helft: Wouda; Schootstra, Mac-Intosch, Slijngard, Pereira; Dijkstra, Van de Streek, De Ridder; Schet, Barto en Meleg