058-2963300

SC Cambuur wint weer oefenduel met 7-0

8 juli 2015, 22:00

Traditioneel vormt Sportpark De Tille in de voorbereiding op het nieuwe seizoen het decor van een oefenwedstrijd tussen een regioselectie en SC Cambuur. Zo ook vanavond toen de Leeuwarders Kootsterstille weer aandeden. Net als afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Drachtster Boys won Cambuur met 7-0. Bij rust stond het al 6-0 door doelpunten van Dominik Mašek (3 keer), Bartholomew Ogbeche (2 keer) en Martijn Barto. Met name de Tsjechische nieuweling Dominik Mašek liet in de eerste helft een prima indruk achter, want hij was nagenoeg bij alle doelpunten betrokken. In de tweede helft mocht de nieuwste aanwinst Valmir Berisha zijn eerst minuten voor Cambuur maken. Hij bekroonde zijn debuut met één doelpunt, waarmee hij eindstand op 7-0 bepaalde.

Na deze wedstrijd gaan Henk de Jong en zijn manschappen een volgende fase van de oefencampagne in. De oefenwedstrijden tegen amateurploegen zijn nu achter de rug, een tweetal wedstrijden tegen ploegen uit de Jupiler League staan op de rol. Te beginnen met de wedstrijd tegen Almere City FC. Deze wedstrijd vindt op zaterdagavond 11 juli om 19.00 plaats op het terrein van LSC Sneek.

Opstelling SC Cambuur: Harm Zeinstra, Vytautas Andriuškevičius (46. Berend Schootstra), Etiënne Reijnen, Marvin Peersman (67. Delvechio Blackson,), Calvin Mac-Intosch (77. Omar El Baad), Sjoerd Overgoor (46. Erik Bakker), Sebastian Steblecki (73. Torino Hunte), Dominik Mašek, Bartholomew Ogbeche (46. Valmir Berisha), Martijn Barto, Mikhail Rosheuvel (73. Ashley Constancia)

Scheidsrechter: Sam Droge