058-2963300
SC Cambuur X adidas: dit is ons thuistenue voor het seizoen 2023/2024

SC Cambuur X adidas: dit is ons thuistenue voor het seizoen 2023/2024

7 juli 2023, 13:00

Eén shirt, drie iconische strepen en ontelbare verhalen. Het Cambuur-shirt is van iedereen en maakt ons allemaal gelijk. Je draagt hem op je eigen manier, maar altijd met de borst vooruit.

Het nieuwe adidas-thuistenue van SC Cambuur is zojuist officieel gepresenteerd en staat precies voor al deze waarden. Met opnieuw de hulp van een groep enthousiaste supporters (uit alle geledingen van de club) is een even klassiek als stijlvol adidas-tenue ontworpen met uiteraard de drie karakteristieke strepen op de schouders.

In de jaren zeventig en tachtig was adidas ook kledingleverancier van SC Cambuur en met dat in het achterhoofd is de werkgroep aan de slag gegaan. Een klassieke ronde kraag en de blauwe mouwen maken het een ouderwets tenue.

Voorop is het uiteraard het logo van hoofdsponsor Bouwgroep Dijkstra Draisma te vinden. Daarmee staat de Bouwgroep alweer voor het 14e seizoen op rij op de voorkant van het Cambuur-shirt en mag het zich één van de meeste trouwe sponsoren uit het Nederlandse betaald voetbal noemen.

Op de achterkant van het shirt staat andermaal de naam van co-sponsor Verkley uit Drachten onder het rugnummer en op de broek vinden we Junction uit Leeuwarden terug als co- en broeksponsor. Terug van weggeweest zijn de witte sokken in het thuistenue en deze bevatten het adidas-performance logo.

Het nieuwe SC Cambuur X adidas thuistenue is per direct verkrijgbaar in onze webshop en bij de Voetbalshop.nl-winkels in Leeuwarden en Drachten. Voor een shirt met een volwassen shirt (XS t/m 3XL) betaal je € 89,99 en een kindershirt (116 t/m 176) kost € 64,99. Daarnaast betaal je voor een broekje € 34,99 (volwassenen) of € 29,99 (kinderen) en een paar kousen kost € 17,50. Tevens is het mogelijk om de shirts (tegen een meerprijs van € 19,99) officieel te bedrukken met naam en/of rugnummer.

Morgen (zaterdag 8 juli) bij de eerste oefenwedstrijd van de voorbereidingsperiode van het seizoen 2023/2024 tegen het Duitse SSV Jeddeloh (bij VV DTD om 17.30 uur) zullen de spelers voor het eerst aan de aftrap verschijnen in het gloednieuwe tenue. Het thuistenue is tevens ook verkrijgbaar op Sportpark DTD bij de speciale merchandise-stand.

Foto’s: Cambuur Media