058-2963300
SC Cambuur zoekt gastgezinnen voor jeugdspelers

SC Cambuur zoekt gastgezinnen voor jeugdspelers

11 juni 2024, 9:11

Een goede en warme woonomgeving is van groot belang voor de ontwikkeling van kinderen en dus zeker ook voor onze jeugdspelers. De meeste jeugdspelers van SC Cambuur komen uit de omgeving van Leeuwarden en wonen gewoon thuis bij hun ouder(s)/verzorg(st)er(s). Er zijn echter ook een aantal jeugdspelers die niet uit de regio komen en voor wie de afstand te groot is om elke dag op en neer naar Leeuwarden te reizen. SC Cambuur is daarom op korte termijn op zoek naar gezinnen/huishoudens die als gastgezin zouden willen fungeren.

Wat zoeken we?
Een gastgezin biedt een warme omgeving waar een speler zich prettig en thuis voelt. Het gezin is in staat zich te verplaatsen in de achtergrond van het talent en ondersteunt het kind waar nodig. Om iedere jeugdspeler de omgeving te kunnen bieden die bij hem past zijn we op zoek naar diversiteit in de samenstelling van onze gastgezinnen. De samenstelling van het gastgezin kan daarom variëren van gepensioneerd echtpaar tot een gezin met jonge kinderen of kinderloos. Het belangrijkste is de gastvrijheid en interesse in de leefwereld van de speler. De spelers hebben daarbij in ieder geval de beschikking over een eigen kamer waar ze kunnen slapen, recreëren en studeren.

Naast een onkostenvergoeding zal er gedurende de periode dat een jeugdspeler deel uitmaakt van uw gezin/huishouden te allen tijde begeleiding en een luisterend oor vanuit de club zijn.

Meer informatie?
Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kunt u een mail gericht aan Jelmer Hofstee sturen naar jeugd@cambuur.nl o.v.v. gastgezin SC Cambuur Jeugdopleiding.