058-2963300
SC Cambuur zondag vriendschappelijk in actie tegen Heracles Almelo

SC Cambuur zondag vriendschappelijk in actie tegen Heracles Almelo

28 november 2022, 11:17

SC Cambuur is vandaag onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Sjors Ultee begonnen aan de voorbereiding op deel twee van het Eredivisieseizoen 2022/2023. In de aanloop naar het eerste duel na de winterstop (zondag 8 januari tegen FC Volendam) spelen de geel-blauwen de nodige oefenduels, waarvan aankomende zondag (4 december) de eerste is. In het eigen Cambuur Stadion kruist SC Cambuur dan vanaf klokslag 13.30 uur de degens met Heracles Almelo.

Alle praktische informatie omtrent het bijwonen van deze oefenwedstrijd is hieronder te vinden.

SC Cambuur – Heracles Almelo (oefenwedstrijd)
Zondag 4 december | 13.30 uur
Cambuur Stadion

Als dank voor de trouwe steun is de wedstrijd voor seizoenkaarthouders van SC Cambuur helemaal gratis te bezoeken (op vertoon van de seizoenkaart). De Noord- en West-tribune zijn geopend en hier geldt vrije zit.

Voor niet-seizoenkaarthouders geldt een vaste toegangsprijs van € 5,- en voor het bemachtigen van een kaartje kun je terecht op www.cambuurkaarten.nl en daarnaast ben je ook welkom bij het Servicepunt op het kassaplein. Voor de late beslissers is het Servicepunt zondag eveneens geopend en kun je hier een kaartje bemachtigen.

Het Cambuur Stadion is geopend vanaf 12.30 uur en te betreden via de ingang op het Cambuurplein naast de Action, de ingang achter Noord en de ingang tussen Zuid en West. Voor een hapje en een drankje zijn onder beide tribunes een aantal van de kiosken geopend.

Graag tot overmorgen in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl