058-2963300
Scoor 8 % korting op je zorgpremie met het Supporterscollectief!

Scoor 8 % korting op je zorgpremie met het Supporterscollectief!

19 december 2016, 13:35

De Friesland en SC Cambuur hebben de handen ineen geslagen op het gebied van vitaliteit en daar kun jij als supporter van meeprofiteren!

Sinds vorig jaar is het Supporterscollectief in het leven geroepen en daarmee ontvang je direct 8 % korting op de basis- en aanvullende zorgverzekering. Maar dat is nog niet alles. Als je overstapt naar het Supporterscollectief maak je ook nog eens kans op een Meet & Greet met de hele selectie, een gesigneerd wedstrijdshirt en kun je meedoen aan de Familie Fitdag (inclusief clinic van de eerste selectie) in het stadion.

Overstappen
Wacht daarom niet langer en stap vandaag nog over naar het Supporterscollectief van De Friesland en SC Cambuur. Overstappen van zorgverzekeraar kan tot 1 januari 2017 en is bovendien heel gemakkelijk. Ga naar www.defriesland.nl/cambuur, volg de simpele stappen en sluit je aan!

Bestaande klanten
Heb je al een zorgverzekering afgesloten bij De Friesland? Geen zorgen, ook dan kun je gewoon meeprofiteren. Volg hiervoor de stappen op de website (via bovenstaande link).