058-2963300
Scoor vanavond je kaarten voor SC Cambuur – Koninklijke HFC op het kassaplein

Scoor vanavond je kaarten voor SC Cambuur – Koninklijke HFC op het kassaplein

19 oktober 2018, 14:45

Vanavond rond het duel SC Cambuur – Helmond Sport is het op het kassaplein en in de Fanshop mogelijk om je kaarten te bemachtigen voor het bekerduel SC Cambuur – Koninklijke HFC. Het duel in de tweede ronde van het Toto KNVB-Bekertoernooi wordt afgewerkt op dinsdagavond 30 oktober in het Cambuur Stadion (aftrap: 19.45 uur).

Seizoenkaarthouders
Voor het speciale tarief van slechts €5,- kunnen seizoenkaarthouders een kaart kopen voor dit bekerduel. Met een kaart heb je vrije zit door het hele stadion (m.u.v. de sponsorvakken).

Seizoenkaarthouders kunnen tot maandag 22 oktober 17.00 uur profiteren van dit tarief. Seizoenkaarten zijn tijdens dit duel niet geldig, je krijgt toegang tot het stadion met je e-ticket.

Losse kaarten
Heb je geen seizoenkaart, maar wil je wel graag aanwezig zijn bij dit bekerduel? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Losse kaarten kosten €7,50 voor alle tribunes en er geldt een vrije verkoop.

Uiteraard is het ook mogelijk om online je kaarten aan te schaffen voor SC Cambuur – Koninklijke HFC. Klik hier om naar ons digitale stadion te gaan.

Graag tot in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksfotografie.com