058-2963300
Seizoenkaarthouders: wie neem jij mee naar SCC – RKC voor een tientje?

Seizoenkaarthouders: wie neem jij mee naar SCC – RKC voor een tientje?

5 september 2018, 12:52

Komende vrijdag gaan we voorafgaand aan het duel tussen SC Cambuur en RKC Waalwijk afscheid nemen van een echte Cambuur-held: Martijn Barto! Martijn speelde liefst 238 wedstrijden in het geel-blauw en was er bij toen we kampioen werden, ons handhaafden met een puntenrecord en voor het eerst in de clubhistorie de halve finale van de KNVB-Beker wisten te bereiken.

We willen dit graag samen met zoveel mogelijk supporters op gepaste wijze doen en daarom is er voor onze Seizoenkaarthouders een speciale actie. Met de kortingscode ‘Barto’ kun je namelijk een kaart bijkopen voor slechts 10 euro (voor alle tribunes)! Onderstaand lees je hoe en waar je dit kunt doen.

Nog geen Seizoenkaart? Dan kun je deze hier nog gewoon aanvragen: www.cambuurseizoenkaart.nl.

SC Cambuur – RKC Waalwijk 
Vrijdag 7 september, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Gebruik maken van deze actie kan alleen online via www.cambuurkaarten.nl. Na inloggen (rechtsboven) kun je in ons digitale stadion één of meerdere plekken selecteren. Hierna kun je in het winkelmandje de kortingscode Barto toevoegen, waarna de korting direct wordt verrekend.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Losse kaartverkoop
Geen Seizoenkaart, maar wel graag aanwezig zijn bij deze wedstrijd en het afscheid van Martijn Barto? Dat kan natuurlijk ook.

Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop. Je hebt dus geen Seizoen- of Clubkaart nodig om (extra) kaarten aan te schaffen. Kaarten koop je online via onderstaande link of  bij de administratie of Fanshop.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot in het stadion!