058-2963300
Seizoenkaarthouders: wie neem jij mee naar SC Cambuur – Excelsior voor een tientje?

Seizoenkaarthouders: wie neem jij mee naar SC Cambuur – Excelsior voor een tientje?

3 oktober 2019, 16:55

We maken ons op voor de ontknoping in de 1e periode en SC Cambuur doet daarin nog volop mee! De mannen van Henk de Jong zullen dan morgen wel moeten winnen van directe concurrent SBV Excelsior en daarom hebben we een vol huis en de ouderwetse Cambuur-sfeer nodig! Om hier voor te zorgen hebben we een speciale actie in het leven geroepen voor onze seizoenkaarthouders.

Als Seizoenkaarthouder kun je bij deze wedstrijd namelijk een vriend, familielid, kennis of buurman kennis laten maken met een Avondje Cambuur voor slechts € 10,-!

Onderstaand vind je alle praktische informatie.

SC Cambuur – Excelsior
Vrijdag 4 oktober, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Op welke tribune je ook zit of staat in onze prachtige stadion, tegen Excelsior kun je als Seizoenkaarthouder maximaal 2 personen meenemen voor slechts € 10,- per kaart.

Hoe je dit doet? Heel makkelijk! Ga naar onze Online Kaartverkoop, log in met je account (rechtsboven), selecteer de stoel(en) in ons digitale stadion en de korting wordt automatisch verrekend. Je hoeft hierna alleen nog maar af te rekenen en dan sturen we je de kaarten direct via de mail.

Kom je er niet uit of heb je een vraag of opmerking? Stuur ons dan een bericht via de mail (info@cambuur.nl) of social media.

Let op: profiteren van deze actie kan alleen online!

Losse kaartverkoop
Geen Seizoenkaart, maar wel graag aanwezig zijn bij de wedstrijd tegen Excelsior? Dat kan natuurlijk ook. Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop. Je hebt dus geen Seizoen- of Clubkaart nodig om (extra) kaarten aan te schaffen. Kaarten koop je online via onderstaande link of bij de administratie of Fanshop.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot in het Cambuur Stadion!

Foto: www.cambuurimages.nl