058-2963300
SEIZOENKAARTMETER: Exact 6.400 supporters dit seizoen al van de partij!

SEIZOENKAARTMETER: Exact 6.400 supporters dit seizoen al van de partij!

18 juli 2023, 15:57

Precies een week na de laatste update met betrekking tot het aantal seizoenkaarten dat voor het seizoen 2023/2024 over de (digitale) toonbank is gegaan kunnen we concluderen dat de verkoop nog altijd onverminderd hard doorloopt. Sinds vandaag staat de teller van het aantal seizoenkaarthouders namelijk op het fantastische aantal van exact 6.400 (exclusief sponsoren)! Deze supporters mogen we vanaf 11 augustus aanstaande op de vrijdagavonden wederom begroeten voor wat nu dan echt het allerlaatste volledige voetbaljaar aan het Cambuurplein gaat worden.

Wil jij ook seizoenkaarthouder worden? Schaf dan eentje aan via www.waarikvoorga.nl of wees van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur meer dan welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion om het te regelen.

Verplaatsen
Heb je al een seizoenkaart en wil je dit seizoen de wedstrijden vanaf een andere plek in het stadion bekijken? Dat kan! Hiervoor dien je wel langs te komen bij de administratie van het Cambuur Stadion, dan wordt het direct geregeld.

Wie we zijn, waar we voor staan. Onze eigen unieke beleving. Dat is waar we voor gaan.