058-2963300

Seizoenkaartverkoop seizoen 2017/2018 in volle gang

29 april 2017, 13:22

En we zijn los! De verlenging en verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2017/2018 is twee weken geleden officieel gestart. Alle seizoenkaarthouders hebben inmiddels een persoonlijke e-mail met alle praktische informatie ontvangen. Ook de brieven voor seizoenkaarthouders waarvan geen e-mailadres bekend is zijn op de post en vallen één dezer dagen op de deurmat.

Online verlengen
Net als in de vorige jaren is het verreweg het makkelijkst om je seizoenkaart online te verlengen. Hiervoor hebben we een speciale website gemaakt waar je alle informatie kan terug vinden. Je vindt hem onderstaand.

Ga naar www.cambuurseizoenkaart.nl >

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om je seizoenkaart bij het stadion te verlengen. Hiervoor kun je terecht bij onze medewerkers van de administratie van het Cambuur Stadion (hoofdingang). De administratie is op maandag van 10.30 tot 17.00 uur geopend en op overige werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Prijzen blijven gelijk, tot de Play-Offs ook bij promotie
We zijn nog volop in de race voor de Jupiler Play-Offs en gezien de goede resultaten van de afgelopen weken kunnen daar zomaar eens mooie dingen gebeuren. Tot de finale van de Play-Offs op 28 mei worden de prijzen van de seizoenkaarten echter niet verhoogd. Daarna zal dit bij promotie wel het geval zijn.

Prijzen & Plattegrond
Hieronder vind je de ongewijzigde prijzen van de seizoenkaart. Let op: voor supporters die geboren zijn na 1 juli 2003 geldt het jeugdtarief.