058-2963300
Seizoenkaartverlenging start woensdag om 13.00 uur

Seizoenkaartverlenging start woensdag om 13.00 uur

3 juni 2024, 16:48

Seizoenkaarthouders opgelet! Met alle onzekerheid omtrent de verhuizing hebben we er even op moeten wachten, maar woensdagmiddag 13.00 uur mag worden genoteerd als startdatum van de seizoenkaartcampagne! Als seizoenkaarthouder kun je vanaf dan de verhuizing naar Ons Nieuwe Thuis regelen en zorgen dat je er bij bent in het mooiste stadion van Nederland.

Als seizoenkaarthouder heb je drie weken de tijd om de verlenging in orde te maken (tot woensdag 26 juni, 12.00 uur). Hierna is het de beurt aan clubkaarthouders (tot 3 juli) en vervolgens aan supporters die op de wachtlijst staan (tot 10 juli). Ook deze wachtlijst zal woensdagmiddag online komen.

Tymes4
Zoals eerder gecommuniceerd gaan we bij de seizoenkaartcampagne voor het eerst gebruik maken van ons nieuwe ticketingsysteem: Tymes4. Dit is in de basis een stuk gebruiksvriendelijker en overzichtelijker en daarmee makkelijker in gebruik. Wel is het natuurlijk de eerste keer dat supporters gebruik van maken van dit systeem en daarom komen we woensdag met meer praktische informatie en een uitgebreide uitleg.