058-2963300
Sipke Hulshoff: “Aan onze stand verplicht om te winnen”

Sipke Hulshoff: “Aan onze stand verplicht om te winnen”

25 januari 2018, 14:52

Voor de tweede keer deze week mag SC Cambuur morgenavond aantreden voor een competitieduel in de Jupiler League. Wederom nemen de mannen van Sipke Hulshoff het op tegen een beloften team. Dit keer is op Sportpark de Westmaat Jong FC Utrecht de tegenstander.

Op het wekelijkse persmoment ging het uiteraard ook nog even over het duel van afgelopen maandag bij en tegen Jong Ajax (3-2). Hulshoff: “Het was wat je noemt een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was gewoon niet goed, in een bepaalde fase waren we het even helemaal kwijt. Na rust hebben we karakter getoond en ons echt goed terug geknokt. Dat niveau moeten we zien vast te houden en als we dat doen gaan we nog heel wat punten pakken.”

We het naderen het einde van de transfermaand en bij SC Cambuur is het nog steeds relatief rustig. Marvin Peersman vond onderdak in Israël en tot op heden zijn er nog geen ingaande transfers. “We hebben een behoorlijk brede selectie, die ook nu al in staat is om de nacompetitie te halen. De druk van spelers moeten halen is er wat dat betreft ook niet. Wel zijn we nog op zoek naar meer creativiteit. Maar die speler moet er dan wel direct staan en aan de bovenkant van de selectie zitten, anders kunnen we het beter niet doen.”

Voor het duel van morgenavond tegen Jong FC Utrecht is de opdracht duidelijk: winnen. “Ja, dat lijkt me duidelijk. Deze moeten we winnend afsluiten, dat zijn we als SC Cambuur aan onze stand verplicht. Bovendien hebben we de drie punten ook gewoon keihard nodig in de strijd om de plekken voor de Play-Offs.”

De aftrap van Jong FC Utrecht – SC Cambuur is morgenavond om 20.00 uur. Het duel is zoals altijd live te volgen via ons Twitter-account.

Foto: www.dijksfotografie.nl