058-2963300
Sipke Hulshoff: “Ons doel is om de supporters te vermaken”

Sipke Hulshoff: “Ons doel is om de supporters te vermaken”

27 april 2017, 16:51

Met een periodetitel op zak en de zekerheid van de beste uitgangspositie in de Play-Offs staat er sportief gezien nog maar weinig op het spel voor SC Cambuur in het voorlaatste reguliere duel. Toch gaan trainer Sipke Hulshoff en zijn mannen er alles aan doen om morgenavond tegen FC Eindhoven de drie punten te pakken: “Dat zijn we verplicht aan onze supporters.”

In de afgelopen weken stond SC Cambuur met een nagenoeg fitte selectie op het veld en deze luxe heeft de staf eigenlijk nog steeds. “Delvechio Blackson en Noureddine Boutzamar zullen er vrijdag nog niet bij kunnen zijn, maar dat zijn in principe de enige afwezigen. Ook Ricardo Kip zou weer bij de wedstrijdselectie kunnen zitten. Hij heeft afgelopen maandag ruim een uur gespeeld bij de beloften en nog een goaltje meegepikt ook.”

SC Cambuur wordt dankzij de puike resultaten van de afgelopen weken gezien als één van de grote favorieten voor de Play-Offs. Hulshoff daarover: “Ja, dat is leuk om te horen, maar je hebt er natuurlijk helemaal niks aan. We hebben in de beker laten zien dat we kunnen pieken, maar het zal echt niet makkelijk gaan. Daar moeten we voor waken met z’n allen.”

Ondanks dat er geen directe belangen meer zijn voor SC Cambuur hoeven de supporters op voorhand niet te vrezen voor een saaie wedstrijd. “We willen het goede optreden van afgelopen vrijdag een passend vervolg geven. En we hebben altijd gezegd dat we twee doelstellingen hebben. De eerste hebben we met het bereiken van de Play-Offs gehaald, de tweede, het publiek vermaken, lukt de laatste tijd aardig en dat willen we vasthouden.”

De aftrap van het duel tussen SC Cambuur en FC Eindhoven is vrijdagavond om 20.00 uur. Kaarten zoals altijd verkrijgbaar in de Fanshop of hier in de Online Kaartverkoop.

Foto: www.dijksfotografie.com