058-2963300
Sipke Hulshoff: “Niks te verliezen, maar ook alles te winnen!”

Sipke Hulshoff: “Niks te verliezen, maar ook alles te winnen!”

29 januari 2018, 14:38

Na overwinningen op Helmond Sport, FC Den Bosch en G.V.V.V. staat SC Cambuur andermaal in de Kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi. In Enschede is Eredivisionist FC Twente morgenavond vanaf 20.45 uur de tegenstander en met interim-hoofdtrainer Sipke Hulshoff blikken we vooruit op dit duel.

“Dit zijn de kersen op de taart, dit soort wedstrijden. Een op voorhand prachtig affiche,” aldus Hulshoff. “Net zoals vorig jaar tegen FC Utrecht hoor ik ook nu weer dat we niks te verliezen hebben, maar we hebben zeker ook alles te winnen. Het bereiken van wederom de Halve Finale zou op sportief vlak geweldig zijn voor ons, en financieel is het voor de club ook mooi meegenomen.”

Over de tegenstander, welke zaterdagavond live werd bekeken tijdens het duel tegen PSV, is de oefenmeester duidelijk: “Twente is de absolute favoriet en met spelers als Assaidi, Maher en Boere hebben ze veel individuele kwaliteit in huis. Ik vind dan ook dat ze veel te laag op de ranglijst staan.”

Welke elf namen morgen aan de aftrap staan in De Grolsch Veste is nog even een verassing. Wie er wel en niet bij zijn is echter wel bekend. “Naast de lang-geblesseerden (Karim Rossi, Jurjan Mannes en Furdjel Narsingh red.) is ook Jordy van Deelen er niet bij. Jordy is nog steeds geveld door ziekte. Daarentegen zitten Matthew Steenvoorden en Kevin van Kippersluis ten opzichte van afgelopen vrijdag wel weer bij de selectie.”

Cambuur kende een goede generale in Spakenburg tegen Jong FC Utrecht (1-3 winst red.) en het vertrouwen is zeker aanwezig binnen de selectie. “We hebben ons optimaal kunnen voorbereiden en de jongens zijn er helemaal klaar voor. Ik heb dan ook het gevoel dat er wat valt te halen, al is de vorm van de dag natuurlijk wel doorslaggevend. We gaan ons in ieder geval niet verstoppen en onze huid zeer duur verkopen.”

Het duel tussen FC Twente en SC Cambuur wordt morgenavond live uitgezonden op FOX Sports 1. Daarnaast kun je zoals altijd ook de wedstrijd volgen via ons eigen Twitter-account. Vanuit het uitvak van De Grolsch Veste zullen maar liefst 650 supporters onze mannen steunen!

Foto: www.dijksfotografie.nl