058-2963300
Sipke Hulshoff: “Ook zondag vol voor de overwinning”

Sipke Hulshoff: “Ook zondag vol voor de overwinning”

17 maart 2017, 16:15

Na de formidabele 2-7 overwinning bij FC Oss staat er komende zondag opnieuw een uitwedstrijd op het programma voor SC Cambuur. Tegenstander is dan directe concurrent FC Volendam, dat met een punt meer een plek hoger staat op de ranglijst.

Hoofdtrainer Sipke Hulshoff is onder de indruk van de prestaties van de Volendammers. “Ze bewijzen al jaren dat ze bij de top van de Jupiler League horen en doen ook bijna structureel mee in de Play-Offs. Ze hebben met jongens als Veerman veel talent in huis, maar tegelijkertijd is het ook een degelijke en volwassen ploeg.”

SC Cambuur zal het zondag in het Kras Stadion moet doen zonder aanvaller Jergé Hoefdraad, maar hij is niet de enige afwezige. “Naast Jergé zijn Djavan (Anderson red.), Danny (Bakker red.), Tyrone (Conraad red.) en Ricardo (Kip red.) nog niet van de partij. Laatstgenoemde kan als het mee zit na de interlandperiode weer aansluiten bij de groep. Daarnaast is Farshad (Noor red.) afwezig in verband met interlandverplichtingen voor Afghanistan.”

Bij een uitwedstrijd tegen een directe concurrent zou je kunnen zeggen dat een gelijkspel op voorhand geen slecht resultaat is, maar daar wil Hulshoff niks van weten. “Wij gaan altijd een wedstrijd in om te winnen en dat is zondag niet anders. Dat zijn we ook verplicht aan die 400 supporters die met ons meereizen naar Volendam.”

De aftrap van het duel tussen FC Volendam en SC Cambuur is zondagmiddag om 14.30 uur. Thuisblijvers kunnen de wedstrijd zoals altijd live volgen via ons Twitter-account.

Foto: www.dijksfotografie.com