058-2963300
Sipke Hulshoff: “Het moet morgen een grote heksenketel worden”

Sipke Hulshoff: “Het moet morgen een grote heksenketel worden”

20 mei 2017, 13:34

Morgenmiddag om 16.15 uur weten we of SC Cambuur de finaleronde van de Play-Offs heeft weten te bereiken. Er zal dan wel eerst in eigen huis moeten worden afgerekend met MVV Maastricht. We blikken alvast vooruit met hoofdtrainer Sipke Hulshoff.

Op de laatste afsluitende training was vandaag iedereen aanwezig en dat is gezien het drukke schema goed nieuws. Hulshoff: “Zeker, we zijn goed uit de strijd gekomen. Vandaag en ook gister heeft iedereen op het veld kunnen trainen. Ook Sander van de Streek heeft alles weer volop meegedaan, hij heeft geen last meer van de misselijkheid die hij donderdag had.”

Terugkijkend op de ontmoeting in Maastricht is er gematigde tevredenheid bij de technische staf. “Het is duidelijk dat het voetballend gezien een iets mindere wedstrijd was van onze kant. Daarentegen zijn het resultaat en de uitgangspositie die we nu hebben zeker niet slecht. De eerdere drie wedstrijden die we dit seizoen in Limburg hebben gespeeld hebben we bovendien allemaal verloren en dat opgeteld bij het wedstrijdbeeld maakt dat we kunnen leven met deze uitslag.”

Thuis in eigen stadion en met de eigen supporters moet het morgen gaan gebeuren en daarom rekent de oefenmeester ook op een fantastische sfeer in het stadion. “We nemen voor de wedstrijd eerst afscheid van Siepie, dan betuigen we onze respect en zijn we een minuut stil met elkaar. Daarvoor en daarna moet het één grote heksenketel worden en moet het stadion kolken. Ook voor Siepie, want hij zou niets liever hebben gewild dan dat we de wedstrijd zouden winnen.”

De aftrap van SC Cambuur – MVV Maastricht is morgenmiddag om 14.30 uur. De laatste kaarten zijn hier online verkrijgbaar en morgen vanaf 13.00 uur op het kassaplein.

Foto: www.dijksfotografie.com