058-2963300
Sipke Hulshoff: “Willen ons revancheren voor vrijdagavond”

Sipke Hulshoff: “Willen ons revancheren voor vrijdagavond”

12 maart 2017, 13:20

Onder een stralende lentezon werkte SC Cambuur vanochtend de laatste training af in de aanloop naar het duel van morgenavond tegen FC Oss. Direct na de training was het weer tijd voor het gebruikelijke persmoment, waarin hoofdtrainer Sipke Hulshoff zijn licht liet schijnen op het treffen met de Ossenaren.  

Afgelopen vrijdag ging SC Cambuur in eigen huis onderuit tegen FC Den Bosch (0-1) en dat doet nog steeds pijn, ook bij trainer Sipke Hulshoff. “Natuurlijk is dat een flinke domper, zeker in eigen huis. Maar de uitslag gaat niet meer veranderen en in dat opzicht is het wel lekker dat we het morgenavond alweer recht kunnen zetten.”

Met een opnieuw een dubbel programma en de 120 minuten van de Halve Finale nog in de benen zijn het drukke weken voor SC Cambuur. “Dat hebben we vrijdag ook gezien. De eerste 25 minuten speelden we nog behoorlijk goed, daarna zag je de energie minder worden en de krachten afnemen. Daardoor was het tempo iets te laag en werden we wat slordig. Gelukkig hebben we een brede selectie en daarom is het zeker niet uitgesloten dat we morgen een aantal frisse jongens gaan brengen.”

SC Cambuur neemt het morgenavond op tegen FC Oss, waar oud Cambuur-speler François Gesthuizen hoofdtrainer is. Hulshoff: “François ken ik nog van de cursus. Vind hem echt een goede en ook aanvallende trainer. Ze hebben al 53 doelpunten gemaakt dit seizoen, dat zegt natuurlijk wel wat. Bovendien kunnen ze gezien de ranglijst frank en vrij spelen, dus het kan een leuke wedstrijd worden waarin wij ons vooral willen revancheren voor vrijdagavond.”

De aftrap van het duel tussen FC Oss en SC Cambuur is morgenavond om 20.00 uur. Thuisblijvers kunnen de wedstrijd live volgen via de radioverslagen van Omrop Fryslan en Omroep Leo en natuurlijk ook via ons eigen Twitter-account.

Foto: www.dijksfotografie.com