058-2963300
Sparta Rotterdam op bezoek: ben jij erbij in het Cambuur Stadion zaterdag? (update)

Sparta Rotterdam op bezoek: ben jij erbij in het Cambuur Stadion zaterdag? (update)

18 januari 2023, 19:02

UPDATE | De Noord-tribune is inmiddels helemaal uitverkocht voor de ontmoeting tegen Sparta Rotterdam van zaterdag en voor de overige drie tribunes zijn op het moment van schrijven nog enkele tientallen kaarten verkrijgbaar. Wacht dus niet te lang meer als je ook van de partij wil zijn in het Cambuur Stadion om de geel-blauwen te ondersteunen!

De tweede helft van het Eredivisieseizoen 2022/2023 is begonnen voor SC Cambuur met komende zaterdag het tweede thuisduel van het kalenderjaar waarbij ditmaal Sparta Rotterdam de tegenstander is (aftrap: 20.00 uur). Opnieuw een zeer belangrijk duel in Operatie Handhaving en daar kunnen de mannen van Sjors Ultee alle steun bij gebruiken!

De losse kaartverkoop voor het tweede thuisduel van 2023 is al een tijdje in volle gang en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart bestel je snel en eenvoudig hier online. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Hieronder vind je alle overige praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd.

SC Cambuur – Sparta Rotterdam
Zaterdag 21 januari | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 3 januari, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media