058-2963300
Speciaal tarief voor seizoenkaarthouders bij 1e ronde Play-Offs

Speciaal tarief voor seizoenkaarthouders bij 1e ronde Play-Offs

9 mei 2019, 16:00

Het seizoen gaat nu pas echt beginnen, het is tijd voor de Play-Offs! Tussen SC Cambuur en de Eredivisie staan op dit moment nog 6 wedstrijden en 3 tegenstanders. De eerste horde is Almere City FC en daar spelen we op vrijdag 10 mei en dinsdag 14 mei tegen in respectievelijk Leeuwarden en Almere.

Voor onze seizoenkaarthouders geldt een sterk gereduceerd tarief van € 7,50 per kaart (voor elke tribune). De prijzen voor supporters zonder seizoenkaart zijn hetzelfde als bij de reguliere competitie.

Onderstaand vind je alle informatie over de kaartverkoop voor het thuisduel tegen Almere.


SC Cambuur – Almere City FC (1e ronde Keuken Kampioen Play-Offs)
Vrijdag 10 mei, 20.45 uur
Cambuur Stadion

Seizoenkaarthouders
Voor onze trouwe seizoenkaarthouders geldt er bij dit duel een speciaal tarief van € 7,50. Deze prijs is tot stand gekomen na overleg met supporters uit alle geledingen en vanuit de gedachte dat we onze seizoenkaarthouders willen belonen voor de trouwe steun.

Online of bij het stadion
De korting wordt automatisch verrekend bij het inloggen als seizoenkaarthouder op www.cambuurkaarten.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de administratie of in de Fanshop. Neem in dat geval wel even je seizoenkaart mee. De openingstijden vind je onderaan dit bericht.

De seizoenkaart zelf is bij deze wedstrijd niet geldig, na bestellen ontvang je een (e-)ticket. Extra kaarten bijkopen kan natuurlijk ook, dan betaal je het standaard tarief.

Losse kaarten
Heb je geen seizoenkaart, maar wil je SC Cambuur wel steunen in de Play-Offs? Dan kun je uiteraard ook een losse kaart voor dit duel kopen.

Er geldt voor deze wedstrijd VRIJE VERKOOP. Je kunt dus een onbeperkt aantal kaarten (bij)kopen en je hebt geen seizoen- of clubkaart nodig. De prijzen zijn hetzelfde als bij de reguliere competitie.

Let op: Het is bij deze wedstrijd ‘vrije zit per vak’. Je koopt dus een kaart die recht geeft op een zitplaats in een vak en niet een specifieke stoel.

Graag tot bij de Play-Offs!

Openingstijden Administratie: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Openingstijden Fanshop: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

Foto: www.dijksfotografie.nl