058-2963300
Speel jij al (gratis) mee met TopCoach van Scorito?

Speel jij al (gratis) mee met TopCoach van Scorito?

27 augustus 2020, 10:56

De Keuken Kampioen Divisie introduceert vanaf aankomend seizoen in samenwerking met Scorito.com de prijs voor ‘Beste Kenner’. De reeds bestaande individuele prijzen voor Beste Speler, Beste Keeper, Beste Talent, Beste Trainer en Topscorer (de Kampioensschilden) worden uitgebreid met de prijs voor Beste Kenner, waar juist de supporters aanspraak op kunnen maken.

Ook dit seizoen kunnen de supporters weer deelnemen aan TopCoach Keuken Kampioen Divisie dat wordt aangeboden door Scorito en de KKD. In de fantasy sportgame stellen de deelnemers hun eigen topteam samen van spelers uit de Keuken Kampioen Divisie en bepalen zij per speelronde hun wedstrijdselectie. De prestaties van de spelers op het veld bepalen uiteindelijk hoeveel punten iemand scoort in het spel. Na afloop van elke periode (in totaal zijn er vier periodes) is er één winnaar met het hoogste puntenaantal.

Iedereen kan zich vanaf vandaag kosteloos aanmelden voor TopCoach Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast kun je je ook inschrijven voor de speciale Cambuur-subleague en de strijd aangaan met je mede-supporters.

> Klik hier om je aan te melden voor de Cambuur-subleague

Alvast veel succes en plezier!