058-2963300
Spelers in de bediening op wederom geslaagde Vrijwilligersavond

Spelers in de bediening op wederom geslaagde Vrijwilligersavond

13 december 2023, 13:37

Terug van weggeweest: de Vrijwilligersavond in de Verkley Business Club! Of niet helemaal, want tijdens de afgelopen seizoenen werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet met een zomerse barbecue in het Cambuur Stadion. Ook dat was reuze gezellig, maar omdat dit de allerlaatste editie aan het Cambuurplein gaat zijn en de winter daardoor een logischer tijdstip is, werd het draaiboek van de Vrijwilligersavond oude stijl weer uit de kast getrokken.

Na prachtige woorden van dank van algemeen directeur Ard de Graaf kreeg ook Henk de Jong nog even het woord. De hoofdtrainer heeft een roerig jaar achter de rug en maakte van de gelegenheid gebruik om iedereen nogmaals hartelijk te bedanken voor de steun, maar ook om alvast vooruit te kijken op het nieuwe jaar: “Ons nieuwe stadion wordt echt schitterend en we gaan er een bijzonder jaar van maken met elkaar.”

Onder luid applaus werd vervolgens het stamppot buffet geopend en met de spelers in de bediening achter de bar en de buffetten kwam geen enkele vrijwilliger iets tekort. Het bleef met de livemuziek van volkszanger Alex van Kammen en de nodige hits van DJ Svenergie achter de draaitafels daarna nog lang gezellig in het Cambuur Stadion.

Nogmaals bedankt voor jullie komst en alvast ontzettend fijne feestdagen toegewenst!

Foto’s: www.dijksmedia.nl