058-2963300

Spelervolgsysteem volgende stap in professionalisering jeugdopleiding

17 september 2014, 11:49

SC Cambuur heeft met de aanschaf van het spelervolgsysteem van softwareleverancier  Dotcomsport een volgende stap gezet in de professionalisering van de jeugdopleiding.

Het spelervolgsysteem wordt met succes al door meerdere clubs in het betaald en amateurvoetbal gebruikt. En dat is niet gek, want dit systeem zorgt voor een gestructureerde opleidingsweg, die bijdraagt aan een optimale ontwikkeling van (jeugd)voetballers.

Teams organiseren, indelingen maken, communiceren met trainers en spelers (ouders/verzorgers) of bijvoorbeeld het digitaal voorbereiden van trainingen, zijn acties die met het spelervolgsysteem eenvoudig en efficiënt zijn uit te voeren.Tevens kunnen scouts eenvoudig spelers registreren en beoordelen.

Ook de amateurpartners van SC Cambuur krijgen in samenwerking met Dotcomsport een passend aanbod, waarmee ook zij gebruik kunnen maken van het spelervolgsysteem.  Zij zullen hier binnenkort door Dotcomsport over worden benaderd.

Kijk voor meer informatie over het spelervolgsysteem van Dotcomsport op http://www.dotcomsport.nl/spelervolgsysteem/.

Op de foto poseren Johan Henkes (Commercieel Manager Dotcomsport) en Michiel Buursma en Elwin van Keulen namens SC Cambuur.

Foto: SC Cambuur