058-2963300
Vacatures SC Cambuur Jeugdopleiding seizoen 2023/2024

Vacatures SC Cambuur Jeugdopleiding seizoen 2023/2024

3 juli 2023, 16:12

SC Cambuur is een warme en sympathieke volksclub waar iedereen zich thuis voelt. Het ‘Avondje Cambuur’ staat garant voor een avond vol passie, strijdlust en emotie. Maar SC Cambuur is ook een ambitieuze club. Terecht ook, want het DNA van de club is in vele opzichten uniek. Dit geldt zeker ook voor de jeugdopleiding. Waarbij de ambitie aanwezig is om de komende jaren verder door te groeien naar een opleiding die structureel spelers aflevert aan het eerste elftal.

Afgelopen seizoen hebben er weer een aantal jeugdspelers mogen ruiken aan het ‘echte’ werk en twee van hen hebben zelfs hun officiële debuut gemaakt in de Eredivisie! Om ervoor te zorgen dat het hier niet bij blijft en de komende jaren steeds meer jeugdspelers de stap naar het eerste kunnen maken, zetten we samen met alle betrokken de schouders eronder om deze ambitie waar te maken. Daarbij kunnen we met het oog op dit seizoen (2023/2024) nog een aantal helpende handen gebruiken. Vandaar dat we binnen onze jeugdopleiding een aantal vacatures open hebben staan.

Onderstaand vind je de vacatures. Wil jij graag je steentje bijdragen aan het waar maken van onze ambities en raak je enthousiast na het lezen van één van de vacatures en ben jij een geschikte kandidaat? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar jeugd@cambuur.nl t.a.v. Jelmer Hofstee en o.v.v. Sollicitatie Jeugdopleiding SC Cambuur.

Vacature assistent-scheidsrechter (O18)

Vacature verzorg(st)er (O18)

Vacature teammanager (O14)

Vacature gastvrouw-/heer

Foto: www.dijksmedia.nl